16 uger og en kanelsnegl

>Det er vist ikke kun min morgenkanelsnegl, der er skyld i at maven strutter. Vi er nu officielt gået ind i den fase, hvor man kan se, at jeg er gravid og ikke bare glad for morgenkager til kaffen.


5 thoughts on “16 uger og en kanelsnegl

  1. >Gid det var min!!! Altså min er mest pomfritter og lakrids, og nærmest ikke eksisterende… Det er vidst forskellen på at være 1. Gangs gravid og flere-gangs mutti 😉

  2. >Alice – der er helt klart forskel på min første og anden gang. Sammenlignede lige de to billeder og selv når man sorterer de ekstra 10 kg, der aldrig forlod min krop efter den første, fra, så er maven betydeligt større. Det var først i 19. uge, man begyndte at kunne ane en graviditet, da jeg ventede Skrupsakken. Det er vist noget med, man ikke har fået optrænet sine muskler siden sidst, så der blev jeg lige afsløret i, hvor lidt mavetræningsøvelser jeg har lavet siden sidst.

  3. >En kommentar til noget helt andet. Det er jo dig med Run Ronnie Run! Gik slet ikke op for mig i går. Men tak for sidst. Hyggeligt at sætte ansigt (og forbrugsvaner) på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s