Hvil i fred lille mand

>Jeg har lige modtaget en mail om et lille menneskes alt for tidlige død. En lille dreng, der var født tre måneder for tidligt, som måtte give op den 8. april efter fire måneders intens kamp. Jeg kender drengens mor, men har ikke set hende i flere år. Alligevel rammer nyheden selvfølgelig lige i hjertekulen på mig og jeg sidder lamslået tilbage i sofaen med en helt enorm tristhed og uretfærdighedsfølelse indeni mig.

Sådan er det jo. Det er jo ikke retfærdigt at et helt nyt menneske ikke skal have lov at opleve, hvor skøn en kvinde hans mor er, og hvor dejlig en verden, vi lever i. Jeg plejer at sige, at alting sker for en grund. Det er virkelig virkelig svært at finde en god grund i aften. Måske fordi den ikke er der.

Jeg ved dog, at jeg er et meget priviligeret og forbandet heldigt menneske. Og at hun også burde være det.

6 thoughts on “Hvil i fred lille mand

  1. >Det må være den værste sorg; ikke at få lov til at lære sit lille nye barn at kende. Jeg har selv været tæt på, men slap allernådigst med skrækken. Naturen er barsk, og jeg tror bestemt ikke, der er nogen forklarlig grund!Hilsen Line

  2. >Hvor er det uretfærdigt. Stakkel stakkels familie. Det sidste jeg læste i blogland inden jeg kom herind, var en fødselsberetning og billeder af en smuk lille dreng der lige er kommet til verden. Var helt høj af det. Der kan jo ikke være noget værre end dette.

  3. >Jeg kan slet ikke sætte mig ind i det… det er så forfærdeligt. Kan man tillade sig at bede dig sige, at der er mennesker hun ikke kender, som tænker på hende? Mit hjerte koger over, når jeg hører sådan noget…C

  4. >Åhh :(.Den værste sorg af dem alle, er dog alligevel at miste vores børn.Det er bare ikke den rækkefølge det er meningen det skal ske i.Mit hjerte græder med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s