Hørt i toget

>I morges skulle jeg med s-toget ind til UCC på Nørrebro og overhørte følgende samtale mellem to pressefoldede erhvervsmænd, der sad med hver sin Børsen:

Pressefold 1: “Hvad så fyrer I inde ved jer?”
Pressefold 2: “Ja, vi skal af med et par stykker.”
P1: “Aarh, come on, det kan du gøre bedre.”
P2 smågriner forlegent, mens han kigger nervøst rundt i den stopfyldte linie H.
P1: “Der må sgu da være mere end et par stykker du har lyst til at vappe ud, nu du har chancen? Lige et fjols her og et der.”
P2: “Tjaaahhh…”, griner igen forlegent.
P1: “Ha, ha, ha, ha, så kan man lige få ryddet lidt op på kontoret…ha, ha, ha…..” Nyder tydeligvis lyden af sin egen stemme og sine morsomheder, som når hele vejen ud til vinduesrammerne i vognen.
P2 åbner Børsen…den fænger ikke, lukker den igen og hiver sin bærbare op og kigger MEGET koncentreret ind i skærmen resten af turen.

Mage til stupiditet skal man lede længe efter. Det tog lige nøjagtig Pressefold 1 et minut at få en hel togvogn til synkronsukke højlydt og veksle indforståede blikke om hans manglende situationsfornemmelse. Kvinden over for ham, strammede helt til, inden hun demonstrativt rejste sig op og satte sig i den næste vogn.

Der er intet som en fælles fjende, der kan samle en gruppe, og han gjorde det ubeskriveligt nemt for os andre at unite i morges.

5 thoughts on “Hørt i toget

  1. >Det var da også en udtalt mangel på situationsfornemmelse. Jeg har været tidligere chef og med til at fyre 3 medarbejdere. Det er en rigtig ubehagelig situation for alle chefer – og så gider man sgu ikke høre på sådan en klaphat i fuld offentlighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s