Se, hvad jeg har fået!

>

Vibeke har givet mig en award og jeg bliver altid oprigtig glad for awards. Dejligt at nogen har tænkt på én i det positive hjørne. Mange tak for den Vibeke!

Der hører en spørgerunde af rang med til prisen, og jeg vil se, om jeg kan svare på alle spørgsmålene herunder.

Hvorfor startede du med at blogge?
I januar 2006 fik vi chancen for at komme tre år til New Jersey, hvor min mand skulle arbejde for et større dansk firma. Jeg skulle med som medfølgende hustru, dvs. hjemmegående og arbejdsfri. Vi skulle giftes for at kunne følges ud i dette eventyr, og det blev vi en mandag eftermiddag kl. 15 på Gentofte Rådhus. Vi havde mange oplevelser og tanker i forbindelse med flytningen, og jeg skrev det hele ned på en lukket familieblog, så vi ikke ville glemme De Store Ting i Livet (det hed bloggen dengang), der skete lige for næsen af os i de tre år. Men blogging er en sær vanedannende størrelse, og snart kunne jeg ikke holde mig inden for familiens skød i mit skrevne univers og jeg åbnede mig mere og mere op for offentligheden. Smed de mest private indlæg ind på en ny lukket blog, der kom til at hedde Drengen Med De To Pas, som blev en slags barnets bog for Skrupsakken. Den kører stadig i det skjulte. Ledigheden i det amerikanske fik mig også til at give min gamle hjemmeside billedguiden.dk en ordentlig ansigtsløftning og selvfølgelig skulle den også indeholde en blog. En mere professionel side, hvor jeg fik afløb for min passion for billedsprog og -undervisning. Den kører også stadig og bliver jævnligt peget på her fra siden også. Bloggene blev mit vindue ud til verden i en til tider lukket bobbel. De blev mit faglige sparringsunivers i en tid, hvor jeg ikke blev udfordret på den front. De blev min mindevæg og min huskeblok, hvor jeg skrev alt det ned mit hovede ikke kunne rumme alene. Og de blev døren til det skønneste og ærligste netværk, jeg nogensinde har været en del af.
Hvilke blogge følger du?
Se min blogroll ude i siden. Den opdateres løbende med de blogge, jeg læser dagligt.

Favorit make-up mærke?
Jeg har ingen idé. Jeg bruger sjældent make up og det er gerne forskellige mærker, dog altid allergivenlige, da jeg døjer med en meget sart allergisk hud.

Favorit tøjmærke?
Der er mange mærker, jeg synes er skønne, men jeg kan ikke lige nævne ét mærke, der altid er et hit. Lige for tiden er det nok dét mærke, jeg kan passe, der er favoritten. Ærlig talt, man lærer at være mindre krævende, når man har slået røv for tidligt og bærer på en del ekstra kilo her og der. Jeg elsker farver, spræl, kjoler der flagrer, når jeg drejer rundt og perler og broderier. Og jeg er faktisk for det meste glad for mig selv, lige som jeg er, med kilo, mormorarme und alles. Helt ærligt! Dagene med selvhad er i fåtal, det er realismen ikke, jeg ved godt jeg coulda, shoulda, woulda, men chokolade og rødvin smager jo også dejligt, og jeg er åbenbart ikke træt nok af det, jeg ser i spejlet, til at gide gøre noget ved det lige pt. Jeg er ikke ligeglad. Jeg er bare glad…og gravid oveni. 

Dit “må ha” make-up produkt?
Det har jeg vist allerede svaret på…

Din favoritfarve?
Grøn, lilla, rød, gammelrosa og petroleum. Lad nu være med at bede en Vægt om at vælge én ting!

Parfume?
Burberry Touch.

Favoritfilm?
Aaaarrrghh, kun én igen? Umuligt! Bjergkøbing Grand Prix, A Beautiful Mind, Seven, Crash, Festen, Sound of Music, Harry og Kammertjeneren, Frøken Nitouche, Flashdance, Døde Poeters Klub, Inception, Lost in translation og 1000 andre. Jeg elsker film!

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Vietnam. Jeg har aldrig været østpå og Vietnam ville være min første destination i den retning.

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
At blive mor til to til september.

Jeg ved ikke, hvor mange man skal give sådan en pris videre til, men jeg vil vælge denne gang, at give den videre til kun én blogger, da det ellers hurtigt blive lidt kædebrevsagtigt med sådanne awards. Min yndlingsblogger lige for tiden er helt klart AmarOrama. Hendes blanding af egne lækre fotos og hendes skarpe velskrivende pen rammer perfekt på mit blogbarometer i disse dage.

2 thoughts on “Se, hvad jeg har fået!

  1. >AIIIIIIIIIII … alt andet blegnede ligesom da jeg læste at du er gravid!!Ja jeg har lige været lidt optaget, så undskyld hvis nyheden er gammel for alle andre.men men … TILLYKKE for satan da :D.Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s