På’en igen

>Det er den tid igen, hvor der ligger en eksamensopgave, der desværre ikke skriver sig selv. Der er ikke nogen afgrænset periode denne gang, så meget desto sværere for mig at tage mig sammen til at få skidtet lavet. Men der er jo en deadline og sådanne har det med at komme krybende nærmere og nærmere inde under huden på én, indtil man til sidst enten klapper computeren sammen og siger “Oh well, det nåede jeg ikke!” eller man letter panisk og manisk gentager for sig selv”Fuck, fuck, fuck, det er jo lige snart den 18. maj, og jeg har ikke skrevet mere end to sider. JEG.MÅ.I.GANG!

Jeg valgte den sidste dør og her sidder jeg nu. Ottendeklassen er i praktik i denne uge, og Mac’en og jeg deler et ømt øjeblik med Mulvad, Arnbak, Roe, latten og honningmelonen inden det store slag igen skal slås i Worddokumentets forunderlige tidsbobbel.

Selvdisciplin har aldrig været min stærke side, og jeg må konstant mindes om at holde fokus. Hvis ikke du husker mit skærmbillede fra sidste opgaveslag, så kan du finde det HER. (Og nej, man kan ikke se skærmbilledet, når man sidder på Blogger og blogger…)

2 thoughts on “På’en igen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s