Citatet, der opstod til lejligheden #2 – ophavskvinden

Det er sikkert en overspringshandling fra min 12 siders Bullshit Bingo med Faglig Læsning, men jeg var simpelthen så undrende over, hvor det føromtalte citat af Martin Luther King Jr. var opstået fra. Jeg går helt i nørd med sådan noget, når først det har sat sig fast i hovedet på mig. Puzzled er et godt engelsk ord for min tilstand. Jeg kan ikke finde et bedre dansk ord. Kan du?

Nå men, jeg søgte lidt videre og fandt ret hurtigt svaret på et par amerikanske hjemmesider. Det viser sig, at det er en 24-årig kvindelig studerende ved navn Jessica Dovey, der har skrevet den første linje. Hun refererede til MLK’s ægte citat på sin Facebookprofil ved at sætte citatet i anførelsestegn lige efter sin egen linje: “I mourn the loss….etc.”

Hvis du er lige så nørdet som jeg om sådanne ting og gider læse et langt blogindlæg på engelsk om det, så kan du læse hele historien HER.

3 thoughts on “Citatet, der opstod til lejligheden #2 – ophavskvinden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s