Done!

Fem minutter i lukketid i Pakhuset i går blev hun færdig. Nu er jeg hjemme igen, møgtræt og med plukveer, men også mæt og fyldt med indtryk og udtryk. Og min sigtende kvinde her, hun kom i glas og ramme. Skal hun sælges. Tjaa…måske. Vil du købe hende?

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 thoughts on “Done!

  1. >Jahhhhh jeg vil! Tag mig, tag mig :).Så skal hun op ved siden af den meget høflige ældre dame af din hånd også ;).KNUS og velkommen hjem. Hyggelig at smughilse på dig ;-). Jeg løber nu, skal lige ud og gå tur med noget sengetøj.

  2. >Synne – som jeg skrev på din egen blog også, så skulle du da have sagt, at det var dig der købte min sure gamle dame. Så ville jeg have hilst bedre på, i stedet for at være så skide forvirret og overrasket over, at nogen gad at købe mine streger 🙂 Tak fordi du købte hende og det skal være mig en ære at sælge broderiet til dig også, hvis du mener, at du er interesseret. Send mig din mailadresse, så kan jeg sende dig lidt oplysninger om størrelsen og prisen osv. og så kan du jo tage stilling til, om det er noget du vil købe.Eeeeeiiiihhh, selveste Synne og jeg missede det!

  3. >P.s. Se nu, nu er jeg helt befippet.Nå´m jeg sender dig lige en mail i løbet af dagen. Vil rigtig gerne købe broderiet. Har beundret hende siden dengang Frk. Fryd vandt det originale billede og hængte det op i sin gang.KNUS

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s