Verdens dårligste reklamekvinde

Jeg var jo på det der marked i Odense. I ved. Det der forårsmarked alle i blogland skriver om lige nu. Og jeg kan jo læse, at de fleste er vildt gode til at linke tilbage til der, hvor de har købt deres goodies. En slags Pakhuslinklove kan man vel kalde det. Der er endda nogen, der er så flinke at linke tilbage til mig. Tak for det!

Nu er det sådan, at jeg er fjols. For jeg købte nogle vildt skønne ting, men jeg kan ikke huske af hvem og hvor jeg købte dem. Kun et af mine køb kan jeg lovelinke til, og det er også mit absolutte favoritkøb af dem alle. Og grunden til, at det er så nemt at linke videre for mig, er kun fordi varen blev solgt i den samme stand, som mine egne streger og fordi jeg i forvejen allerede elsker denne persons håndværk og leg med ord. Denne svamp her har nemlig været min længe nu og er slet ikke fra forårsmarkedet, men derimod en personlig gave fra Anne selv, som jeg lige ville dele med jer samtidig:

Købet fra markedet var denne gule perlekæde, som Anne også har lavet. Den saftige gule farve klæder faktisk alt jeg tager på, og jeg har boet i den siden. Og da jeg lovede min mor som sidder i Nordjylland et billede af maven i dag, får I den lige på plateau:

Annes perler er alle håndlavet i glas og efterbehandlet i afspændingsovn, så de er ekstra holdbare og hver enkelt af dem er unikke. Hvis du nu sidder og ærgrer dig over, at du ikke lige fik sådan en skønhed med hjem eller du slet ikke nåede forbi markedet, så fortvivl ikke. Anne sælger nemlig også sin Skatte på Amio, og hun er endda åben for særlige ønsker, som min kædes sammensætning faktisk var. Jeg nappede også et par mors dags gaver med hjem fra Annes skattekammer, men svigermors er allerede givet væk og modtaget med stor glæde, og min egen mors, ja, den må hun jo ikke se endnu (så ssshhh…be vewy vewy quiet!)!

Så langt så godt. Men herfra bliver det så pinligt, for jeg ved ikke hvem jeg har købt resten af. Men vises frem skal de da. Denne smukke skål med det kække lille benløft kunne jeg ikke stå for, og da slet ikke til 80 kr.

Og endelig fandt jeg en natlampe til Skrupsakken, som har været blandt hans højeste ønsker i et års tid nu. Svampen her er batteridrevet og lever længe, er jeg blevet lovet. Den tændes ved at skubbe svampens hovede nedad og slukkes ligedan. Skidesmart og drengen var lykkelig. Det bliver ikke smukkere…det skulle lige være, hvis jeg kunne huske, hvem jeg havde købt den af…

Hvis du kender mine sælgere, så må du meget gerne linke til dem i mit kommentarfelt. Også hvis du er en af dem selv, så undskyld, og reklamer gerne videre herfra!

7 thoughts on “Verdens dårligste reklamekvinde

  1. >Smukke smukke mave og smukke smukke kæde. Livet er en fest (og nu glemmer vi alt om graviditets sjov og opgaveskrivning).Knus til dig

  2. >Du er altså ikke alene om at være dårlig til reklame. Jeg købte keramik fra to forskellige – og ikke én af dem kan jeg huske navnet på eller finde frem til via pakhusets udstillingsliste. Flere delte jo boder, og ikke alle navne fremgår af listen. Men min perleveninde Anne fik jeg da også hilst på igen – ærgerligt at du ikke var til stede om søndagen, for jeg ville gerne have hilst på dig også. Benene op og røven ned, så snart du får en chance. Så klarer du garanteret også de sidste 21 dage til ferien sætter ind. KH Karina

  3. >Vibeke – åh, gid det var så let. Men sidder her og kæmper med opgaven som jeg overspringshandler lidt over med bloggen nu. Men ja, livet er sgu en fest og du er hjemme i DK igen og vi skal altså ses. Lige så snart det er den 18. maj, så er jeg klar. Er det der du starter igen eller…?Karina – missede jeg også dig? Æv! Godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der er en dårlig reklamesøjle dog 🙂

  4. >Tusind TAK for linklove, så jeg sidder her helt rød i kinderne. Slås i dette (langstrakte) øjeblik med Amio, som af en eller anden grund ikke er meget for at tage imod alle de billeder, jeg forsøger at uploade. Men langsomt, langsomt kommer der flere perler i butikken. Og endnu engang tak for en skøn weekend i det bedste selskab!

  5. Vi er hjemme og det er dejligt. Jeg håber det bliver d. 18. lynsnart og at du er klar til at aflevere 🙂 Også skal vi ses. Jeg starter igen d. 10. juni. Det bliver lidt fedt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s