En særlig dag

Jeg blev færdig med opgaven i dag og jeg har rundet de 90 faste læsere. Hvilken bedre anledning til at holde flyttedag og slette min Google friend connector og mit ur?

Så kære læser. Nu er vi her og jeg håber du kom med. Jeg glæder mig til at fortsætte mine ord og mine streger her i WordPress.

26 thoughts on “En særlig dag

 1. Tillykke….
  …med prinsessen i vente
  …den fede pusletaske til samme prinsesse
  …dit nye tilholdssted for din blog
  og alt det andet 🙂
  Jeg ved ikke om jeg går i kategorien af faste læsere, men jeg flytter gerne med hertil!

  • Tak tak tak. Om du er fast læser eller ej, det ved du bedst selv. Du skal i hvert tilfælde være mere end velkommen her også. Jeg er glad for du kom med 🙂

  • Ja, det var også et være flytterod. Havde problemer med flyttemændene på Surftown, så det endte med lejebolig, selv om jeg har mit eget sted andetsteds. Men skidt. Leje er også godt. Og hjemligt 🙂 Dejligt at du kom med herhen.

 2. Næ, hvor fint du allerede har det her. Hvor besværligt var det lige at pakke ned og ud igen (læs: Jeg synes også, Blogger er lidt … yesterday på en måde)

  • Tak tak. Det var overhovedet ikke besværligt. Slet ikke når du lejer dig ind hos WordPress.com. Der er en importerknap, der flytter alle dine indlæg med kommentarer og fører dem ind på den nye blog. Easy peasy. Og ja, yesterday er en rigtig god måde at beskrive Blogger på efterhånden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s