Skal/skal ikke?

Jeg har rodet med en ny blog. Det vil sige, det er den samme gamle Fra hovede til pen, men nu i en ny udgave og på en anden platform. WordPress selvfølgelig.

Jeg er træt af Blogger og den sidste fadæse med slettede indlæg og tre dages lukketid gjorde det ikke bedre. Desuden har jeg allerede www.billedguiden.dk liggende på WP, så jeg kender til systemet og kan rigtig godt lide det.

Men så er der hele det nostalgiske ved at have været ved Blogger i så mange år og have opbygget netop denne blog i deres design. Mit ur kan jeg fx ikke tage med. Jeg elsker det ur. Skal jeg gå all the way, som jeg gjorde med billedguiden, og installere det på eget domæne, som jeg har købt, eller skal jeg bare køre det i wordpress.com, hvor det er mere skrabet med designet, men til gengæld kan op og køre nu og her?

Og egentlig burde jeg jo bare i stedet skrive den eksamensopgave færdig, hvilket jeg vil gøre fraaaaaaa NU af!

Ses!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s