Principper er åbenbart til at hoppe op og falde ned på

I hvert fald her i huset.

For jeg har lige bestilt sådan et monstrum her til vores have:

Vi var nok mere hooked på gyngestativet i naturtræ og med dæksædegynger og sår’n. Men det er Skrupsakken så ikke, skulle jeg hilse og sige. Og kan man bebrejde ham? Han har jo gynger til fri afbenyttelse hver dag i børnehaven. Og har børnehaven en trampolin? I think not. Er en trampolin drengens største ønske? I think so. Kan en trampolin leges på uden der skal stå en voksen og skubbe bagpå? I definitely think so! Og jeg må jo indrømme, at jeg selv i min barndom på de årlige familieture til Fårup Sommerland spenderede 90% af min dag på de firkantede fjedrede hoppeduge langs søen.

Så nu har vi lagt en formue ved Hoppeeksperten.dk, så principbruddet i det mindste blev grønt i stedet for blåt og kvaliteten lige den tand bedre end Aldis. Men det er stadig en trampolin, og den er stadig grim og stor. Og lige nu har jeg allermest lyst til at gå ind og vække ham og fortælle ham, hvad vi har købt. Han bliver så sindsygt glad!

6 thoughts on “Principper er åbenbart til at hoppe op og falde ned på

    • Er overvejet, men det er så forpligtende med sådan et ordentligt hul. Måske det alligevel bliver enden på det.

  1. Ja, gu er de grimme (i vores have skæmmer trampolinen så mindre, fordi hele haven er et vildnis), men det er en af de former for grimhed, jeg har lettest ved at leve med. Fordi det er helt fantastisk hvad sådan et monstrum betyder for et barns motoriske udvikling. Det er i hvert fald markant her, og i det lys synes jeg pludselig den er meget mindre grim. God fornøjelse, glæder mig meget til at høre hvad Skrupsakken siger til den. Jeg hopper i øvrigt også på vores. Man kan lave genialt effektiv sekvenstræning på en trampolin!

    • Jamen, det er jo lige netop det, der vælter alle principper. Dette stykke legetøj er jo både for børn og voksne. Helt ærligt, så sjovt synes jeg sgu ikke det er at gynge på dækgynger 🙂 Jeg har faktisk taget mig selv i flere gange i løbet af weekenden at glæde mig til den kommer hjem. Gys!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s