Right back at ya!

Når man præsterer at komme 30 minutter for sent til det første møde, hvor man selv synes man snakkede alt for højt, grinte alt for skingert og spiste mere end selv gravide kan undskylde sig med, så bliver man virkelig glad og taknemmelig over at læse følgende indlæg om mødet dagen efter.

Der er altid noget helt særligt ved at møde mennesket bag ordene. Jeg blev ikke skuffet, tværtimod. Hvad bloggen her ikke har bragt med sig af nye spændende møder med indsigtsfulde mennesker og stærke kvinder. Jeg er også en fan!

Farvel Korstingsbroderede Kæmpende Dame. Goddag Nye Hjertelige Bekendtskab i Blomstret Nederdel.

4 thoughts on “Right back at ya!

 1. Så er det jo godt, at jeg også tænkte på om jeg havde snakket for meget om mig selv på vejen hjem.
  Fandt ud af, at jeg havde pletter på jakken – også på vej hjem.
  Var beæret over, at jeg kúnne få et smil frem på dine læber.
  OG spiste lige så meget som dig, og jeg er BESTEMT ikke gravid ;).
  Tid er ligeledes et relativt begreb, ik´. Den smutter sgu fra os en gang imellem og det overlever vi snildt.

  KNUS

 2. Jeg er også stor fan 🙂 Og dem har du afsindig mange af rundt i det danske land. Ikke kun i blogland også IRL. I know.
  Og helt ærlig… Må jeg godt snart se din lækre mave? Og dig selvfølgelig.
  Knus V

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s