En net lille genner

Jeg genner jer lige net og elegant videre til en net lille genner, jeg for nylig blev gjort opmærksom på eksistensen af:

Røde Kors spurgte mig, om jeg ville slå et slag for deres online genbrugsbutik, som åbnede i december 2010, og jeg er altid med på at slå et slag for gode formål og lækker shopping. Og pt. må jeg indrømme, at min indkøbskurv står til en samlet udgift for 530 kr. blandet sko og tasker i butikken. Jeg mangler bare at trykke bestil. Er du sindsyg, der er mange lækre ting derinde, og meget af det er aldrig brugt, men doneret direkte til Røde Kors. Fælles for det hele, er at det er særligt udvalgt til at blive solgt lige netop i denne online butik.

Det er Miinto.dk, der kører siden for Rød Kors, og det gør de frit og kvit, så hele overskuddet kan gå ubeskåret til Røde Kors’ hjælpearbejde. Og prøv lige at se, hvad du er med til at støtte, hvis du køber noget i en af Røde Kors’ genbrugsbutikker:

Dine penge bliver til hjælp fra Røde Kors – i Danmark – og i andre lande. Og en del af pengene går til at sikre, at vi gør det ordentligt. Derfor går 9 kroner ud af 100 til administration – og omkring 3 kroner bruges på at informere om hjælpen, så du ved, hvad vi laver.

Takket være midler fra Røde Kors-indsamlingen, private, virksomheder og fonde, salg i vores genbrugsbutikker og her på nettet, hjælper Røde Kors hvert år mennesker ude i verden og herhjemme.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s