Sushitime i skolekøkkenet

Vi havde sommerafslutning på mit hjemkundskabshold i går, og det blev fejret med et ordentligt sushiraveparty. Besparelserne ved at lave et par bageomgange, der ikke kostede så meget, gjorde det muligt at give den ekstra gas den sidste gang. Ja, det er vilkårene, når man har ca. 10 kr. pr. elev pr. gang, hvilket er et helt normalt budget for to lektioner hjemkundskab i folkeskolen.

Det var fedt at fejre det sidste års morskab i skolekøkkenet med en ordentlig sushifest, der også bød på hjemmelavet is fra sidste gang. Jeg har virkelig nydt mine fredages eftermiddagstimer med Syvendeklassen, som også har har budt på bl.a. høne i dej, afrikansk kokosgryde, vietnamesiske friske forårsruller, rødgrød med fløde og verdens bedste kanelsnegle.

Cut the Crab og California rolls stod på menuen og jeg synes faktisk de slap ret pænt fra deres første møde ud i den japanske madkunst:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s