Hvad er vigtigst at fortælle?

  • At jeg har været et kæmpekvaj og har gjort min vandrejournal inklusive scanningsbilleder væk og skal møde på hospitalet i morgen uden den? Om jeg forstår, hvordan den kan forsvinde, mens jeg blot flyttede den fra højre hånd og over i venstre? Og hvad er det egentlig for et levn fra fortiden, at lade gravide kvinder, som alle ved ikke kan tænke mere end maks tre klare tanker på én dag, hvoraf to i hvert tilfælde handler om mad og drikke, vandre rundt med en A5-kuvert i otte freaking måneder? Så unødvendigt i en elektronisk tidsalder som vores, hvor alle oplysninger alligevel bliver sendt over nettet og kan findes på din online journal. Sgu da lige til at få hjertestop over, når man har opbrugt sine tre klare tanker for dagen på at bage brownies, købe espressomaskiner og spise brownies!

Eller

  • At ham med den røde espressomaskine fra Den Blå Avis blot skulle have et telefonopkald og 200 kr. ekstra i hatten for at sælge os sin People Pleasing Machine of an Automatic Coffee Maker? Jeg lod selvfølgelig Ham Der Forstår Mig Bedst ringe. Han havde stadig mange klare tanker tilbage i sin hjerne, der ved 17-tiden, og så er han desuden en langt større krejler bedre forhandler end jeg er.
ps. scanningsbillederne var heldigvis blevet scannet yderligere ind på min computer inden jeg mistede konvolutten. ellers tror jeg hverken brownies eller espressomaskiner kunne overdøve min gråd lige nu!

2 thoughts on “Hvad er vigtigst at fortælle?

  1. Med alle de registre skulle man altså tro at folk kunne lave noget til gravide så de ikke skulle holde styr på det selv. Pre-amme-hjerne er slem at skulle begå sig med 😉
    Mon ikke du finder den der kuvert?

    • Jeg tror desværre den er røget ud i den store oprydning vi lavede i sidste uge i kontoret. Og ja, pre-ammehjerne skal man slet ikke spøge med. Det er en tilstand, der bør tages meget alvorligt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s