Morgener uden vækkeur

Det er første hverdagsmorgen uden vækkeur i meget lang tid. Jeg troede dagen i går, skulle være startskuddet til et år uden elektronisk morgenvækning, men en glukosebelastningstest kl. 7.45 på Herlev Sygehus lavede lige om på det. Godt man havde planlagt frokostdate med verdens sødeste Vibeke og dertilhørende lækkerbidsken Anna på Café Bopa efterfølgende. For fastende mave og et glas sukkervand med lemonsmag er da i den grad at betragte som belastende, når man skal sidde i et venteværelse i to strakte timer og glo og ikke må sove.

Nå, men i dag er en anden dag. Og selv om klokken kun lige rundede 6.00 inden jeg vågnede, så var det alligevel en fryd at kunne vågne af sig selv og dermed selv bestemme, at man ikke gad sove mere. Der er stadig stille i huset og det er kun skraldemandens rumsteren udenfor vinduet, der bryder solskinnets ro ind gennem gardinerne. Forstadsstilhed, når det er bedst!

I dag er endnu en feriedag med nyt kaffemonster i huset, badebassinet pustet op i haven, solskin på vej og noget der tyder på, at der skal tegnes streger på papiret under parasollen. Det er længe siden jeg har fået leget med spritten, og mine røde brændte caféskuldre kan vist ikke tåle meget mere sol i dag. Så jeg vil forsøge mig med at sætte brand i papiret i stedet og lade min svigerfars ønske om et Sankt Hans bål være målet med stregerne.

Hvad skal du lave i dag?

One thought on “Morgener uden vækkeur

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s