Vil du give Sammy et godt hjem?

Eller kender du nogen der vil, så spred endelig dette indlæg.

Han er en 12 uger gammel Golden retriever, med stamtavle og alle vaccinationer i orden. Han er kærlig, rolig og legesyg – perfekt til børnefamilien. Gives væk til familie, der er sikre på de vil beholde den og give den et godt hjem.

Det er nogle nære venner, der ulykkeligvis ikke kan have ham og jeg kan forsikre at han er blevet behandlet omsorgsfuldt og kærligt indtil nu. Det er af nød og ikke af lyst, at han gives væk, og kunne jeg tåle hunde beholdte vi ham selv. Han er simpelthen så vakker og dejlig en hund. Jeg vil gerne begrunde det yderligere, hvis du er interesseret.

Skriv til mig her i kommentarfeltet eller på: ab(snabela)billedguiden(punktum). Det er mig der formidler kontakten og hvis du vil møde Sammy er det også mig du vil være i kontakt med.

13 thoughts on “Vil du give Sammy et godt hjem?

 1. Åh, hvor er den sød. Er nødt til at lytte til fornuften og vente til vi er færdige med at have helt små børn. Men hvor er det svært at være fornuftig, når jeg allerede synes jeg kan høre små hundepoter hen over trægulvet.

 2. Jaaaaa tak – men nej alligevel. Hvor er han dejlig og hvor har jeg lyst…………
  Men – hvad så når vi vil besøge Jer? Hvad så hvis vi får lyst til at køre et par dage?
  Jeg har så MEGET lyst til at sige, kom til Frederikshavn med ham.
  Knus mor

  • Tricket er at opdrage hunden så den altid kan være med. Alle vores tre hunde elsker at komme med alle vegne. De kører bil og bus og tog og det hele – og de elsker det! Det er med hunde som det er med børn, hvis de er ordentligt opdraget er det ikke noget problem at have dem med, og det er heller ikke noget problem at få dem passet hvis der skulle være behov for det.

   Mvh. Sandra Jul Jensen

 3. Vi har selv 3 Golden Retrievere og har et godt netværk. Hvis I har brug for hjælp så ring til mig på 28431144.

  Mvh. Sandra Jul Jensen

  • Hej Tine
   Sammy har fundet sig et hjem, som jeg skriver i det sidste indlæg. Men du skal have tak for i henvendelsen!Jeg håber du finder en anden dejlig hund et andet sted.

 4. Hej er Helt intresent i din SMUKKE hvalp den er bar såå sød….
  Hvorfor vil i af med den ?
  hvor gammel er den ?
  Bor i langt fra Skive ?

  • Hej Salli
   Hunden er desværre givet bort. Indlægget er skrevet for flere måneder siden. Jeg håber du finder en hvalp et andet sted.

 5. Hvor ser han dejlig ud. Det er lige sådan en dejlig ven jeg søger. Jeg er en mand på 39 som bor alene i hus i Vejle, med stor indhegnet have. Jeg har lige fået aflivet min trofaste og bedste ven, som også var en golde retriever. Han blev 15 år, så han må jo ha haft et godt liv skulle man tro. Jeg brugte masse af tid til at gå lange ture ved tirsbæk strand i vejle med ham, og ellers var han næsten med mig over alt. Jeg et rigtig meget interesseret i hunden du har opslået og jeg garantere den får et perfekt liv og aldrig kommer til at mangle noget. Håber at høre fra dig. P.S. kan hentes med det samme, hvis aktuel. K.H. Johnny Bredahl 7120 vejle øst.

  • Hej Johnny

   Det er desværre længe siden, at jeg skrev det indlæg og Sammy har siden fået et dejligt hjem, hvor han efterhånden er vokset op og blevet en stor og dejlig hund. Men tak for din henvendelse. Jeg håber du finder en anden hund, som du kan kaste din kærlighed på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s