Naivt eller optimistisk

20110713-180135.jpg

Feriebogstakken til de kommende ni dages Toscanaafslapning. Før Skrupsakken var stakken dobbelt så stor til sådan en tur. Nu kan jeg ikke rigtig vurdere om det er optimistisk at tage alle fire med. Eller om det bare er direkte naivt.

For de interesserede kan jeg nævne at bøgerne er:

 • Sumobrødre af Morten Ramsland
 • Potensgiverne af Karin Brunk Holmqvist
 • En amerikaners lidelser af Siri Hustvedt
 • Elefantpasserens børn af Peter Høeg
Derudover har jeg to ekstra bøger med i en gave til min storebror, som jeg ikke kan afsløre her. Men som helt sikkert også er bøger jeg selv gerne vil låne og læse. Tanken om at nå de to også, ved jeg dog godt er direkte stupid!
Måske kan du hjælpe mig med at vælge, hvilken af de fire jeg skal starte med i flyveren? 

3 thoughts on “Naivt eller optimistisk

 1. Jeg synes du skal starte med Sumobrødre eller potensgiverne. De kræver ikke så megen ro og omtanke som Hustvedt og Høeg. Jeg ville starte med Sumobrødrene. Men jeg er også helt pjattet med Morten Ramsland 🙂 God fornøjelse!

 2. De der fire bøger på ni dage? Du er hverken naiv eller optimistisk. Jeg ville sige du var plain crazy 🙂
  Jeg har to (TO!) bøger med. Og de er letbenede. Og i går blev jeg færdig med den ene. Nu har jeg til mandag morgen til den sidste. Jeg når det aldrig 😉
  Glæder mig til at høre om du nåede det. Og om de var gode.
  God ferie
  Kram fra Anne

 3. Altså hvis mandag aften må tælle med, vil jeg bare lige sige at jeg nåede det. Og er nu totalt hooked på Jo Nesbøs kriminalromaner.
  De er eddermugsme skruet godt sammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s