Feriestregerne der krympede

Skrupsakken og jeg har leget med krympeplast i dag. Materialet er jo allerede vidt brugt i blogland. Jeg lærte det at kende gennem Lis og Anne for et par uger siden, men jeg prøvede det først selv her i dag, da jeg fik købt noget i Panduro.

Og min glæde var stor, da jeg opdagede, at man kunne få det i sort. Det passer jo perfekt til de mere grafiske udtryk og pludselig så jeg muligheder ud over smykker og nøgleringe i det krympede plast. Man kunne jo rent faktisk lege med et kunstnerisk udtryk også, hvilket ikke gjorde det mindre interessant i mine øjne.

Her får du lige lidt billeder af Skrupsakkens og mine kreationer fra dagens hyggestund. Det har været en af de dage, hvor tiden har stået lidt mere stille end ellers og vi rigtig har nydt at være hjemme alle tre og putte, hygge og slappe af sammen.

Vi lavede mest nøgleringe, da det i øjeblikket er “SÅ SAARJT” at have rigtige nøgler, der kan låse noget op og har en nøglering i sig. Nederst fra venstre er det: 1. En åben skattekiste med sølv, guld og diamanter og en nøgle ved siden af den. 2. En pirat med fjer i hatten. 3. Et sørøverskib. 4. Et skattekort over en ønskeø med et højt træ på. (Aner I et gennemgående tema?)

Her er det en køleskabsmagnet med en mand, der danser:

Jeg selv fik også lavet et par køleskabsmagneter. Disse her er lavet på sort plast med sølvtusch:

Her er den faktiske størrelse inden krympningen i ovnen:

Og så en enkelt magnet mere med et ret så velkendt motiv på hvidt plast med sort sprit og farveblyanter.

Så stor var hun til at starte med:

12 thoughts on “Feriestregerne der krympede

 1. For pox da, hvor er de flotte, AB! – Kan du overhovedet røre ved noget, uden at det kommer til at se godt ud? Er vild med dem på sort baggrund. Og med Isacs kreationer. Lulle har lavet en halskæde med et spøgelse i til mig!

 2. Jeg er også vild med de negativ-billeder du laver. Wow!
  Ved du at man også kan lave små Alto-agtige plasticskåle med krympeplader…., ved at lægge dem ind over en lille varme-fast skål, der står på hovedet. Det ka’ godt være lidt svært at styre, men man kan være heldig at den folder sig i lækre former omkring skålen og vupti…. har man en unik lille skål til smådimser.
  Min søn syntes det var rigtig sjovt… bare et tip!

 3. Tak Jules! Jeg napper nogle ark med både i hvide og sorte den 20. Og mine tusser. Så skal vi da krympe. Jeg er sikker på de andre godt kan overtales.

 4. WAUHU! De er bare sindssygt flotte – især ‘negativerne’.
  Jeg har en idé mere: Hvad med fx at lave en giveaway af en skål med sort/hvid-billede?

  • Tusind tak Lea! Og ligeledes tak for idéen. Det er måske tid til en give away igen snart. Men er sådan en skål ikke skrøbelig at sende, tænker jeg? Jeg tester lige mulighederne 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s