Hvad skal der ske med denne blog?

Det er jo ikke nogen hemmelighed at Isacs blog har stået stille et stykke tid nu. Ja, faktisk siden vi blev opmærksomme på, at der var en lillesøster i vente lige efter jul. Og det betyder jo også, at de rkommer til at ske et eller andet med bloggen her. Den skal pludselig rumme to børn. Her er de første par billeder af bloggens nye hovedperson:

Det er ikke fordi, der ikke sker noget på Isacfronten. Han udvikler sig med lynets hast. Det er måske mere det, at vi ikke selv helt kan følge med. Vores lille baby boy er blevet til en stor knægt, der snakker, filosoferer over livets finurligheder, elsker Spiderman, Superman og alle andre mænd, der har muskler og tissemænd lige som han selv og så er han på vej til at blive storebror. Noget der nogen dage fylder meget i hans hovede og andre dage slet ikke rører ham. Det bliver jo nok noget mere håndgribeligt og udfordrende for ham lige om lidt, når hun er her for real.

Den 10. juli smed Isac bleen. Der skulle lidt overtalelse til, men han var uden tvivl klar. Der har ikke være mange uheld siden og selv om natten formår han at holde sig tør. Så tør, at vi også allerede har smidt bleen om natten. Han vågner og siger til, hvis han kan mærke, at han skal tisse og det kan jeg godt leve med, hvis han samtidig mærker den succes det har været at kunne klare det selv. Han oser af stolthed, når han proklamerer: “Så har jeg også lært at sove uden ble om natten!”

Han trives stadig i børnehaven, hvor hans bedste venner Noah, Oliver og Mikkel også går. De leger rigtig godt sammen alle tre og især Mikkel har Isac tabt sit hjerte til. De to drenge minder meget om hinanden af sind. De er lidt forsigtige ude af starthullerne og i den mere rolige ende af skalaen. Her er det Noah og Oliver der er på besøg:

Der er snart kun 6 uger til lillesøsters termin, og indtil da må vi finde ud af, hvad der skal ske med bloggen og dens navn for fremtiden. I hører nærmere!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s