En ny slags hverdag

I denne nye hverdag bliver vi ikke vækket af et ur. Alligevel er tidshorisonten for morgenvækningen ikke skævere end tiden mellem kl. 6.15 og 6.30, hvilket er helt fint. Lyden på den nye vækning er små flade barnefødder, der dapper først over et flisegulv og dernæst et trægulv for at lande solidt i bløde dyner og varme voksne lårbasser.

Vi ligger og vågner lidt sammen, siger godmorgen til lillesøster inde i maven, lurer lidt morgenbørne-tv, mens vi putter tæt og hvisker med hinanden.

Morgenmaden indtages og madpakken smøres og så kører de to drenge. Jeg bliver hjemme. Og huset bliver stille. Måske laver jeg en kop kaffe. Måske sætter jeg mig med computeren. Måske lægger jeg mig igen, hvis det har været en af de nætter, hvor vågentiden har været længere end søvnen.

Effin’ idylisk er, hvad det er!

Der er seks uger tilbage af denne slags hverdage. Hvad der venter derefter, er der mange der kan beskrive for os, men det er i sidste ende kun os selv, der kan leve den. Jeg glæder mig til det liv, der venter. Til at møde det menneske, der skal være en del af den samhørighed, vi har etableret allerede. Det er svært at forestille sig, at hun bliver en naturlig del af det, ligesom de små dapper på flisegulvet er det nu. Hun bliver en selvfølgelighed, som vi ikke kan huske at have været foruden. En katalysator af en kærlighedsdosis, som man ikke troede kunne blive større eller kunne fordeles anderledes, men som bare udvides i det øjeblik, der kommer en ny til flokken.

Seks uger, hvor den tanke kan nå at synke lidt længere ind i hjernebarken og hvor de fredfyldte morgener endnu kan nydes i tresomhed og ro og mag.

One thought on “En ny slags hverdag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s