Uforløst krimioplevelse

Ok, jeg har lige set et afsnit Wire in the blood på DR2. Afsnittet “Synchronicity”. Så du det også? Er du også pisse uforløst og frustreret nu? Eller fangede du slutningen og kan dermed sørge for, at jeg ikke får en søvnløs nat som hoveddetektiv på sagen?

Jeg har søgt på nettet og fundet flere vage svaropklaringen, men mangler stadig at se lyset efter halvanden times hovedbrud i jagten efter The Bradfield Sniper.

Hvordan vidste Tony at morderen ville komme tilbage til den kontorbygning, hvor Maggie blev skudt? Hvordan vidste Carol, at Tony vidste det? Og hvorfor skød morderen pludselig tre personer up front i stedet for at følge sit normale mønster i det skjulte? Og hvorfor vidste Tony, at han pludselig kunne udfordre ham i Russisk Roulette? …og vinde?Og tusind andre spørgsmål.

Hader simpelthen den slags krimier, hvor det er umuligt for os seere at regne sagen ud. Selv efter opklaringen er overstået. Hele idéen i at se en krimi, hvilket jeg i forvejen skal overtales til, er netop at prøve at outsmarte politiet, psykologerne og  FBI og udpege morderen inden dem, så man bagefter ejer retten til at hovere over for de andre, man så det sammen med. “Jeg VIDSTE bare det var ham hele afsnittet igennem!” (Læs: “Jeg er den klogeste i hele universet!“) Det er også en af grundene til, at jeg slet ikke gider se de der krimier, hvor en af detektiverne er synsk eller baserer alt på telepatiske fornemmelser. Det er jo freaking umuligt for os andre at være med så!

Men Dr. Tony er psykolog og selv om han har en hjernetumor i dette afsnit, så er han altså ikke synsk, hører ikke stemmer og får ikke på anden vis beskeder via sin indbyggede bluetooth…eller sådan noget overnaturligt jazz. Han tænker sig bare om, og det kan vi alle jo. På et eller andet plan.

Eeeiiih, jeg er simpelthen så irriteret lige nu. Fandeme ikke i orden altså, sådan at holde folk hen i halvanden time og så slutte på den måde!

Men ok, tilbage til pointen: Fangede du den? Kan du forklare den for mig? Pretty please!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s