Supersize me and my cookie!

Fem en halv uge er der tilbage inden terminen og jeg er GRANDE! Il Più Grande ku’ man fristes til at sige. Jeg har det længste indlæg liggende i hovedet om at føle sig tung, klodset, træt, smadret, tissetrængen, sølle, søvnløs, åndeløs og meget mere ynk. Men fandme om jeg vil skrive det, når der er noget så lækkert som en baby i røven af det. Så klap æsken pyllermor og do the time. I stedet får I et om crawings.

Og det ene skal jo som sagt passe til det andet. Derfor har jeg nu fundet den næste musthave, så der kan blive supersized på crawingsområdet også. Har du også en særlig kærlighed til de små sorte amerikanske klapsammen småkager?

Og tjek så lige hjemmesiden vat19.com, hvor reklamen stammer fra, ud samtidig. De har de fedeste produkter, man slet ikke vidste man lige stod og manglede.

4 thoughts on “Supersize me and my cookie!

  1. Ville ønske, jeg aldrig var blevet introduceret for Oreos. Jeg tror, der er heroin i dem. Kan slet ikke styre det. Skal bare have en til og en til og en til.

    • Præcis! Man SKAL spise hele pakken. Lidt lige som ostepops, men det er mer fordi de så forbandede forpligtende med alt det snask på fingrene. Det kan jo ikke betale sig at rende og vaske hænder hele tiden, mens man spiser dem. Men åh, sådan en kage her, ikk’! Arhmen, må sgu da prøves når man alligevel bare går her og venter.

  2. glæder mig til en invitation til den kage 😉 mums….så falder aftensmaden med frikadeller dælme lidt til jorden…hmm 😉

    • He he he, pasta med peberfrugter smagte sgu heller ikke helt som Oreos. Jeg må nok heller få bestilt de forme og så finde den opskrift. Var det efterårsferien du snakkede om? Det skulle kunne nås med trial & error perioden indberegnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s