Spis skovsneglen og få en rokokopude…eller en blanding af fødsels- og scrabbleudfordringer

Nåhmen, vi skal jo snart til det. Det med at få barnet flyttet fra stor-varm-hule-lidt-for-tæt-på-mine-lunger til stor-farlig-verden-uden-sommervarme-men-med-vindstød-af-stormstyrke og de af jer, som har læst med løbende, ved at lige netop den del fylder ekstra meget i denne graviditet.

Vores nabo er samme størrelse som jeg, og da vi så hende smide plæneklipperen rundt i haven i går konkluderede vi (min mand og jeg) hurtigt, at enten: A: Var hun ved at prøve at sætte noget i gang eller B: Skulle hun ikke gå der selv og han fløj derfor derover, så han kunne slå det for hende. (Hold kæft, jeg elsker den mand for at tænke og handle sådan!)

Nåhmen, hun skulle jo til det. Det med at få barnet ud. Og plæneklipperen var midlet, mente hun. Det virkede dog ikke efter planen og hendes termin på lørdag nærmer sig med enorme havskildpaddeskridt. Så hun skulle altså ikke bruge hjælp til græsset.

Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal bruge hjælp til. Næste jordmodertid er den 18. august. En måned før terminen. Måske får jeg svar der. Indtil da kan jeg vælge at sætte mig ned og vente, eller jeg kan gennemtrevle nettet for de forskellige alternativer andre har oplevet før mig. Det sidste gør mig dog bare mere forvirret og nervøs. Jeg havde fx ikke overvejet muligheden af at kejserarret kunne springe op under en naturlig fødsel! GISP! Den viden kunne jeg på en eller anden måde godt have været foruden.

Nå, men jeg tager skyklapperne på og sætter fokus andetsteds. Så, vil du scrabble med mig? Eller mod mig er det vel nærmere. Jeg kan afsløre for nye læsere, at jeg er scrabbloman af højeste rang og har før inddraget bloggen i mine scrabbleeventyr. Senest var vist, da jeg spillede på italiensk…og vandt!

Nu har jeg tid igen. Masser af tid! Så hvis du vil udfordre mig og dermed hjælpe mig med at tænke på noget andet end at få klippet maveskindet kontra at ligge i 36 timer med veer, så klik HER og opret et nyt spil med AB/ab(snabela)billedguiden.dk som den ene spiller og dig selv som den anden. Jeg vil så løbende holde status på spillene her på siden, så godt jeg kan. Jeg sagde jo, at jeg har masser af tid, ikk’? Så indtil, der er nogen der tør udfordre mig på ord, vil jeg få fulgt op på mine tegneudfordringer.

Kom nu Mulle. Du vil jo godt have den rokokopude, ikk’?

4 thoughts on “Spis skovsneglen og få en rokokopude…eller en blanding af fødsels- og scrabbleudfordringer

  1. WTF? Kan sådan et ar springe OP?! Nægter at tro på det. Har simpelthen alt for høj eeeeew-factor (og lyder egentlig også alt for urealistisk?)
    Nå, men er ikke lige med på scrabble, for jeg er sygt dårlig til det. Og jeg vil egentlig heller ikke have en rokokopude. Men jeg kan øh…..spam-maile dig dårlige vittigheder?

    • Nej, den er desværre god nok. Sker dog kun meget sjældent. Men ofte nok til at jeg hellere ville have været dum og uvidende om det.
      Ja tak til vittigheder. Scrabbler løs på FB lige nu med intetanende amerikanere og en enkelt italiener 🙂

    • Har kigget på linket og er ikke helt sikker på at jeg forstår idéen? Misser jeg hele pointen eller har jeg bare ingen humor? Jeg vil hellere have dine vitser 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s