Sushi og hurtige biler er motorvejen til denne kvindes hjerte – politiserier: not so much!

Jeg har været på date i aften. Dinner and a movie. Den gamle opskrift holder maks, især når den er med de rette mænd.

Jeg blev inviteret på running sushi og Cars 2 med yndlingsdrengene i mit liv.

Nu sover den hyperenergiske colafyldte popcorndreng i sin seng og fjernsynet kører på TV5, hvor endnu en danskproduceret politiserie viser topdramatiske fartrazziaer fra forsædet af en politibil. Om jeg fatter den bølge af politiserier, der bliver produceret, vist og åbenbart også set for tiden på de danske tv-kanaler. Jeg er gift med en af dem, der sluger dem råt aften efter aften.

Arhmen, så find dog mindst ét andet erhverv mere at følge med jeres kameraer. Om ikke andet, så bare for adspredelsens skyld. Hvad med at følge et lærerteam i deres hektiske hverdag i folkeskolens bureaukratiske verden? Uh, det bliver en gyser. Jeg ser det allerede for mig: ophidsende teammøder om årsplanlægning, endeløse pædagogiske eftermiddagstimer, underretningssager, der ender i tomme huller i systemet og den daglige kamp om de faste pladser i lærerværelset. Eller dokumenter projektlederens daglige komplekse problemløsninger i legoklodsens it-afdeling? “I aften følger vi projektlederen helt tæt på, når han endnu engang skal presse et helårligt projekt ned på en måned til en tiendedel af den budgeterede økonomi“. Det kan KUN blive vildere end de utallige fartbøder og trafikopdragende reprimander, der bliver uddelt on air lige nu.

One thought on “Sushi og hurtige biler er motorvejen til denne kvindes hjerte – politiserier: not so much!

 1. Årh det bliver en bestseller! Jeg er på…..
  Indtil da, så … mmmmm.. sushi. Jeg er misundelig.

  Knus,
  Forkølede Synne

  P.s. Send sushi.
  P.p.s. Og næsespray, så jeg kan smage det….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s