Man skal holde, hvad man lover – særligt når det gælder chokolade!

Jeg lovede Konen i et tidligere indlæg, at jeg ville dele min browniesopskrift. Faktisk tvang hun mig nærmest til at bage en omgang mere – lige der midt i kommentarfeltet. Læs selv. Og hvis du læser med ved hende, så tænker du måske også, at alt der kan forsøde hendes liv pt. er kærkomment.

Så med fare for at manifestere mig selv som både krea- og madblogger på én dag, så får I altså alligevel lige et spiseligt indlæg her til aften. For jeg har også lovet et par andre yndlingsbloggere, at jeg ville medbringe netop de brownies fra det føromtalte indlæg til en hyggedag i morgen. Og jeg holder selvfølgelig, hvad jeg lover. Og bagte selvfølgelig en dobbelt portion…needless to say.

Til sagen. Det er de her babies, jeg taler om:

I kan måske selv regne ud, hvem der har nappet hjørnekanten.

Bogen jeg har fundet dem i hedder i al sin enkelhed og smukhed: Chokolade. Med undertitlen: Forførisk godt, fra cremet hvid til de mørkeste lækkerier. Johan Åkerberg er forfatteren, og han siger selv, at det er en uundværlig bog for alle chokofantaster! Jeg er tilbøjelig til at give ham ret og tilføje om ikke alle chokoladekogebøger er det? Men nu til opskriften, som er legende nem:

Faktisk så nem, at man kan hyggekramme, mens man laver den. Spørgsmålet er så bare, hvad der smelter først – mig eller smørret i gryden?

3 thoughts on “Man skal holde, hvad man lover – særligt når det gælder chokolade!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s