Til svigermor

Min svigermor og jeg har flere ting til fælles, men særligt to ting gjorde sig gældende i aftes på Ølgod på Bakken. Countrymusik og linedance. Jeg elsker countrymusik og al det medfører af hjerte, der rimer på smerte og æbletærte. Boots og flæser. Gals and pals.

Efter mit udvekslingsår i Texas i 1992 har countrymusikken og de store barer med linedance sat sig godt og grundigt fast i mit hjerte. Jeg elsker Patsy, Dolly, Eva, Dixierne, Garth og alle de andre hillbillies med hjertekvaler. Og det samme gør min svigermor. At hun så dyrker linedancen nu også, gør hende jo en hel del bedre end jeg til de synkrone trin i dansehallerne.

Men som vi sad der på Ølgod og blot lige skulle se en enkelt dans eller to og høre bare ét nummer mere, kunne vi vist begge to godt være blevet siddende. Jeg truede endda med at hoppe med hende ud på gulvet til den næste routine, på trods af kæmpemave og plukkeveer.  Og så spillede bandet “Jolene”. Nok et af mine alleralleryndlingsnumre indenfor countrymusik. Og da det er svigermors fødselsdag på torsdag, skal hun have en lille ekstra førgave her på bloggen. Nemlig en lidt alternativ udgave af “Jolene”. Omskrevet og sunget af de to danske sangdivaer Annika Aakjær og Aura. Kvaliteten af klippet er ikke overvældende, og alligevel får Aakjærs stemme ståpelsen frem på armene af mig, hver gang jeg hører det. Desværre kan jeg ikke finde en indspillet udgave af nummeret nogen steder.

 

En anden stor ting vi for øvrigt har til fælles er kærligheden til de her tre fartglade knægte, som også var med på Bakken:

Tillykke med fødselsdagen på torsdag svigermor!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s