Vind to fribilletter til Art Copenhagen

Hvis du ikke, ligesom jeg, har haft planlagt lige netop næste weekend de sidste 8 måneders tid, med noget hospitalshalløj og nybagt baby, så kan du nu i stedet komme ind og møde 500 af den internationale og danske kunstscenes kendte og helt nye kunstere i Forum. Lidt en anden boldgade, ikk’?

Jeg har sat en GIVE AWAY op på mit hjertebarn BILLEDGUIDEN.DK, som er min anden blog, hvor jeg skriver om billeder, billedsprog og undervisning i billedsprog. Kig derover og smid en kommentar under indlægget der, og du er automatisk med i lodtrækningen på tirsdag den 13. kl. 12.00. Jeg er allerede misundelig på dig!

2 thoughts on “Vind to fribilletter til Art Copenhagen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s