Tør man? Nej vel?

Åh jamen, hvad fanden skal man skrive på ens blog, når det eneste man tænker på 24-7 er det lille menneske, der ligger og banker på ens bækken. Når man ikke har sovet hele natten af bare forventningskuller og tissetrang. Jeg var SÅ sikker på, at i nat var det NU.

Det var det ikke.

Nu sidder jeg her i sofaen. Et bad, et boligprogram og et par åbne terrassedøre senere og føler mig meget meget træt og ugidelig og samtidig urolig og rastløs.

Tør man skrive, at det føles som, der er noget i gære? Tør man skrive, at man fornemmer forandring og udvikling i maven? Tør man overhovedet nævne det for nogen, at man rent faktisk selv tror, at hun er på vej?

Nej vel? For hvad nu, hvis hun ikke er. Hvad nu, hvis det bare er falske forhåbninger og fornemmelser? Så er der lang vej til 14 dage over termin endnu, ikk’? Eller bare til terminen om 5 dage.

Så i stedet vil jeg sy videre på mit seneste evighedsprojekt – et patchworktæppe til kravlegården – og lade som jeg slet ikke har tid til at føde, før det er færdigt. As if!

Er der for øvrigt en Libertyekspert til stede, der kan hjælpe mig med at lokalisere stoffet på nedenstående billede. Og endnu bedre – har en rest eller større jeg kan købe? Jeg er helt vild med de stjerner, men kan ikke finde det nogen steder på nettet.

10 thoughts on “Tør man? Nej vel?

  1. For min skyld måtte den der lillesøster da også godt være på vej – der er faktisk ikke noget der er mere spændende end hvad der er inde i sådan en mave.

  2. Jeg vil vædde med at du ikke føder inden for det næste døgn!! (ps. jeg vinder aldrig noget – så hehey!! – der kan ikke andet end ske noget) 😉

  3. Uh, det er spændende. Og jeg synes godt, man må sige/skrive, når man tror, der er noget i gære. Jeg ville elske, at jeg troede, der var noget i gære hos mig, men nix, nada, nichts. Ud over altså en masse bøvlen rundt inde i maven. Vil vædde med, at du og Lillesøster overhaler mig og Varanen indenom. Snyd! 🙂

    Rigtig fint patchwork-tæppe. Er meget imponeret over den tålmodighed, det må kræve at lave sådan et.

    • Som det ser ud lige nu, står vi lige igen. Ud over en masse murren og plukkeveer, er der ikke tegn på nogen snarlig ankomst.

      Tak for komplimentet om tæppet. jeg er faktisk overrasket over, hvor hurtigt det går i forhold til, hvad jeg forventede af tålmodighed til at lave sådan et. Måske fordi det kræver så meget mere tålmodighed at vente på en fødsel? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s