Det Redebyggende X

Måske er det det sidste punkt på redebyggerlisten, der nu er sat flueben ved. Manden og jeg har lige været omkring vores borgerservicekontor og brevstemme. Og helt ærligt, så kan jeg ikke finde noget mere redebyggende at gøre end at sørge for at sætte sit kryds i dette valg. Tænk, hvis man nu var forhindret på torsdag og dermed ikke fik givet sin mening til kende! Ved sidste valg boede vi i USA og kunne derfor ikke stemme. Vi havde været ude af landet for længe på det tidspunkt, til at kunne brevstemme, så måske netop derfor føles det endnu vigtigere for os denne gang at få sat det kryds.

Bortset fra det, så er der ikke sket en disse på fødselsfronten, siden jeg råbte “ULV” i går (selvfølgelig, det var vel nærmest uundgåeligt, når man drister sig til at sige sådan noget højt, ikk’?). Så ikke mere råberi fra denne front. Måske man endda er så heldig, at man får mulighed for at se valgaftenen i fjernsynet på torsdag med mave på? Ja, det vil da være dejligt! Alletiders, faktisk. Kan sådan set ikke forestille mig noget bedre lige nu. Nope. Nada. Nix.

2 thoughts on “Det Redebyggende X

  1. Hvor er det spændende at følge med i din venten her fra sidelinjen….., jeg kan slet ikke lade være med at trippe lidt med på dine vegne!

    Alle gode ønsker herfra… 🙂

  2. Hej AB
    Krydser fingre herfra for at du ikke skal se valg på torsdag 😀 Min kusine har også termin på fredag og jeg skal med til fødslen, så jeg tripper også rundt og har svært ved at synes at tålmodighed er en dyd jeg ønsker at besidde 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s