Tik tak…

Mens vi venter på at lillesøster finder sin vej ud i verden, prøver jeg at finde på en hel masse små projekter, som gør tiden lidt lettere at komme igennem. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg er sindssygt utålmodig, og jeg havde ikke i min vildeste fantasi regnet med, at jeg skulle gå over tid, da Skrupsakken kom en uge før tid. Jeg havde ligesom besluttet mig for, oppe i mit lille hovede, at det ville den næste da også gøre så. Men nej. Nu er vi 40+2 og dermed i overtid. Og lørdagens veer var åbenbart blot snyd og bedrag.

Hvad gør man så for ikke at kradse hul i væggene? Jeg bager. Og syer. Og hækler. Og syer. Det er som om, det går bedst, hvis hænderne er i gang. Jeg rodede mig ud i, hvad jeg troede var et evighedsprojekt, men som viste sig at være langt mindre uoverskueligt end at bage et barn. Nemlig patchwork med sekskanter. Noget jeg aldrig havde troet, jeg skulle begive mig ud i. Netop fordi jeg ikke er verdens mest tålmodige menneske. Og så var tanken om de håndsyede sekskanter simpelthen alt for uoverskuelig for mig. Men prøv nu lige at se, hvad det alligevel er endt med:

Et nyt betræk til madrassen i kravlegården…og bemærk venligst lige bolden i hjørnet, som er lavet af femkanter. Mit første patchworkprojekt EVER!

Og i dag fik jeg så syet et sæt sengetøj til babydynen af nogle af de sidste rester, jeg havde liggende. Mon ikke hun rigtig kan putte sig i disse maskinsyede firkanter, når hun ikke længere kan gemme sig inde i min varme mave længere:

I morgen står den på venindehygge med min barndomsveninde fra Nordjylland. Og så har jeg planer om at lave en barnevognskæde som det næste projekt.  Jeg er med andre ord så småt ved at vænne min hjerne til, at det ikke nytter noget at ærgre mig over overtiden, men tværtimod få noget godt ud af de sidste timer uden baby i huset.

14 thoughts on “Tik tak…

 1. Arj, hvor er det bare FINT – både tæppe og sekskant-tæppe. Jeg er imponeret. Har slet ikke overskud til at kaste mig over symaskinen, så det bliver til en masse stenen serier i tv, mens jeg hækler. Og du har ret – det gælder om at få det bedste ud af overtiden. Selv veksler jeg mellem “ååårk – han kommer, når han kommer” og “kom så UD, Varan!”…

  Var ellers overbevist om, at du havde født nu. Men det ender sikkert med, at vi synkronføder på et eller andet tidspunkt næste weekend. (Argh! Så længe orker jeg ikke at gå. Hækling eller ej :-))

  • Tak tak 🙂 Kender godt til vekselvirkningen, men synes nu du er bedre til at se tiden an og ikke lade dig gå på af ventetiden. Jeg holder det næsten ikke ud mere. Nok mest fordi min krop er ved at være godt og grundigt overbelastet af for meget barn og for lidt lunger og blære. Og så er vandet også begyndt at stige. Jeg har jo lår i skoene nu. Men du har ret. Vi må få det bedste ud af tiden. Og man er jo samtidig et skarn, når man brokker sig over det mirakel der venter lige forude.
   Synkronfødsel er jeg med på. Kan vi ikke gøre det inden næste weekend? Som i morgen fx?

 2. See – det er jo meningen at du skal vente lidt – ellers fik du aldrig lavet det der.. Hold op det er flot! Er meget misundelig 😉 på den venlige måde!!
  Og nu kommer hun snart – det lover jeg!

 3. Øøøjjj det er flot! Forstår godt jeres utålmodighed – selvom jeg kun er 39+0 i morgen…. Jeg er nået der til hvor jeg også begynder at være krea – med tæppe til kravlegård osv ala dit, men “bare” i retro tern… Kan da slet ikke ovetskue det der patchwork og sy i hånden….

  Barevogns kæde har jeg klaret – og sengetøj og sengerand. Nu er det tæppet til kravlegården til ovenpå den grimme kedelige madras.

  • Kan du ikke flashe den kæde Alice. Jeg mangler ideer til hvad jeg skal lave på den. Godt at høre at andre også går kreaamok i ventetiden. Måske ender du med at overhale både Øglemor og jeg indenom? Skulle ikke umdre mig en dyt 🙂

   • Jamen den er da på min blog?
    Lige her: http://maetzke.dk/blog/?p=1006

    Meget meget pædagogisk ukorrekt med perler importeret fra Kina.
    Jeg har syet ugler i filt – håndsyet med broderitråd – og stoppet dem ud med bamsefyld og en lille klokke.
    Der skal lige et par sele-klemme-ting i hver ende, men SÅ er den færdig.

 4. Hey, hvor er det fint! Nu fik jeg ikke lige svaret på mobilen, men mit er blevet til en pude, og det funker faktisk fint – jeg skal nok lige belemre dig med et billede engang i morgen. 🙂 Sender masser af babystøv i din retning! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s