En liter Faxe Kondi senere

Jeg er nået til det punkt, hvor jeg er villig til at prøve ALT. Det virkede for Lykke, for Velomama, for Carport og Noia og nu også for Øglemor i morges, som jeg ellers havde planlagt synkronfødsel med (hmpfr!)

Nå men, efter besøg hos jordemoderen, som ikke kunne præstere skyggen af black magic på BZ’eren i maven, var det tid at tage andre midler i brug. Det blev til running sushi suppleret med rundt regnet en liter Faxe Kondi.

Jeg har hele dagen haft sindssygt ondt i maven, dog lidt længere oppe end hvad godt er i fødselssammenhæng og har, lad mig bare sige det ligeud, fået renset godt og grundigt ud i systemet. Kombineret med tegnblødning siden lørdag og onde plukveer, der tvang mig ned at sidde på posepakkepladen i SuperBest, så synes jeg faktisk kun det er på sin plads, at Faxe Kondien træder i karakter nu og gør resten af arbejdet. Desuden vil passe rigtig godt med en ny baby i huset over weekenden. Så skal vi ikke bare sige, at det er det, vi gør så?

10 thoughts on “En liter Faxe Kondi senere

    • Intet resultat endnu, men vi kører en liter mere ned i aften. Og virker det heller, så kaster jeg håndklædet i ringen og sætter mig ned og venter!…AS IF!

    • Altså et par af de andre forsøgspersoner har jo faktisk drukket det to dage i træk, så det får lige en ekstra chance i aften. Inklusive hindbærsnitter 🙂

  1. Håber så meget, at FK-finten (også) virker for dig. Og beklager, at jeg droppede synkronfødslen – ham Varanen ville sq ud lidt før. Egentlig ville det jo også have været snyd, hvis vi havde født samtidig – bare for at være pernitten, så havde jeg jo termin to dage før dig 😉 Derfor burde du vel egentlig føde… hm… i nat? Det hepper jeg på!!! Kom så ud, lillesøster – din mor venter på dig!!! (Og det gør jeg også – er vildt nysgerrig!!!)

    • Som du kan se, så virkede det ikke i første omgang. Måske var det manglen på hindbærsnitter? Vi kører kombien igen i aften. Nu med hindbærsnitter 🙂
      Og du har ret. De to dages forspring var dine til at begynde med. Fair skal være fair.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s