Et pinligt hængeparti

Kan I huske Mødrehjælpens Juleindsamling i Blogland sidste år?

Den, som Trine og Marina knoklede sammen på nul tid og fik samlet 28.250 kr. ind ved. Den I ved, som Trine igen i år leger med planer om at gentage.

Nå, men jeg var en af de glade givere. Eller det lovede jeg i hvert tilfælde at være. Og min vinder hed Helene. Vi skrev sammen og aftalte at hun ville få sit maleri, som var lavet over denne tegning, leveret efter jul:

Der skete det, at jeg blev gravid i julen. Glemte alt om Helene og hendes maleri. Gik totalt i graviditetsselvsvingsmode. Og sådan kunne livets gang i Lidenlund have fortsat ufortrødent, hvis det ikke var fordi Helene lige skrev til mig for nylig på mail og spurgte til sin gevinst. Fedt gjort Helene. For selvfølgelig skal du da have din gave. Og jeg kæmpe egofjols skal da bare huske at levere den a.s.a.p. Og jeg vil gerne give Helene en offentlig undskyldning her på bloggen også.

Så endnu et hængeparti er nu streget af listen. Her er Helenes mødrehjælpemaleri størrelse 75×100 cm. Jeg håber du bliver glad for det Helene, og at du kan tilgive mig min langsommelighed og glemsomhed. Undskyld!

6 thoughts on “Et pinligt hængeparti

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s