Piratboller til Gule Fugle

I morgen skal jeg dele storebrorboller ud ved samling. Og vise billeder af Lillesøster og Mig. Og det skal være pirater, mor. Pigepirater og drengepirater. Og de skal have sølvdukater, for det er rige pirater. Og klap for øjet.

JAVEL!

Og mor. Jeg er bare så glad for at Lillesøster kom ud til os. Hun er så sød.

*smelte* *smelte*

(ja, vi er stuck i sødsuppeland en uges tid endnu, så bliver det for meget glasur for dig, så læs andre blogs i mellemtiden, ikk’!)

10 thoughts on “Piratboller til Gule Fugle

  1. Åhhhrrr, hvor sødt! Og hvor totalt for overskudsagtigt af dig så’n lige at bikse en plade boller sammen. Og PYNTE dem! Jeg bøjer mig i støvet.

    • Tak tak…overskuddet kommer helt automatisk, når jeg ser på den lille mand og den ømhed han viser over for sin nye lillesøster. Jeg er simpelthen så stolt af ham! Og så sover hun altså pænt meget, den lille. Havde helt glemt, hvor meget de sover sådan nogen.

  2. Nej hvor er de boller bare seje – dem tager jeg lige til mig – tak ;O))) Og endnu engang stort tillykke med bz’eren til dig og familien. Bliver så glad af at læse dine beretninger TAK af hjertet AB. Knus Sofie og Mette (ND)

    • Tusind tak Mette! Jeg bliver jo helt ramt og rørt af din kommentar. Det er rigtig dejligt at vide, at der er nogen, der sætter pris på alle de ord, jeg selv render rundt og løber over med og derfor smider ind på bloggen. Virkelig dejligt at vide. Så selv tak, Mette!

  3. Har du ikke lige født!?? Er også imponeret over at du får bagt, men forstår dig godt (mht din forklaring). Synes nu alligevel bare lige at jeg ville give dig et klap på skulderen for det 😉

  4. Hvor er han sød. Det er da lige til at blive glad af og så er det da en rigtig prioritering at bage noget der gør ham stolt. Så hellere skubbe noget andet (rod) til side.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s