Her går det godt

Intet nyt er som sagt godt nyt, og når jeg ikke har skrevet på bloggen i et par dage nu, så er det simpelthen fordi jeg ikke tør begive mig ud i tidlige julelege med Nemesis og Hybris. De to kan være nogle fæle banditter at komme i kløerne på.

Det er derfor med allerstørste ydmyghed, forsigtighed og taknemmelighed, at jeg kan konstatere, at Ananasen sover hver nat, kun afbrudt af én amning. Og at Skrupsakken er den sødeste mest kærlige storebror, der findes. Og at han virker til at fungere overraskende godt i rollen som det barn, der pludselig deler sine forældre med et nyt barn. Ja, og med kun to kilo tilbage til førgraviditetsvægten ud af de 16, der røg på i alt, så kan jeg virkelig ikke finde noget at klage over. Man tør jo næsten ikke skrive det, vel?

I går tog vi alle fire i Zoo efter Skrupsakkens ønske, og det var en skøn tur, hvor vi tilbragte 50/50 tid ved dyrene og i caféen. Det tog os ca. en time at pakke til at komme ud af huset. 40 minutters kørsel hver vej. Halvanden time at spise, amme, pusle, snakke, pjatte og shoppe og halvanden time at se på dyr. Godt man har årskort. Jeg er desuden ikke sikker på, at Ananasen overhovedet opdagede, at vi var ude af huset, da hun sov sig igennem det meste af turen.

Og nu har jeg lige forkælet mig selv og bestilt lækre ammebh’er, nye leggings, en strikkjole og en cardigan på nettet. Aaaah, hvor er det skønt at kunne pakke ventetøjet væk sammen med rygsmerterne, tyngden, væskeophobningerne og ufleksibilteten.

Nu vil jeg så sætte mig hen i hjørnet og vente på en vis græsk gudinde der starter med N kommer forbi og spyr sin galde ud over mig. Sayanora!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s