Nye fine mælkekartoner

En af de ting, jeg fortryder fra sidste gang jeg blev mor, er at jeg ikke tog mig tid og råd til at finde nogle ordentlige ammebh’er. Jeg er i forvejen en D-skål, så når jeg ammer vokser pigerne sig pænt store og så er de gængse ammebh’er ikke altid lige behagelige at have på. Derfor gik jeg på nettet igår og købte hele fire nye bh’er fra to forskellige netbutikker. De kom allerede i dag med posten, og jeg har lige prøvet dem på. Og hvilken forskel! Der er nok af andre ting, der i denne tid gør, at man ikke føler sig helt så lækker og attraktiv, som man plejer, så hvorfor ikke prioritere en af de plusser, man har fået foræret sammen med mælkeproduktionen?

Derfor lugter dette indlæg også lidt af reklame, men jeg kan forsikre jer, at jeg ikke har modtaget noget fra hverken den ene eller den anden butik. Jeg har dog tænkt mig at skrive til dem efterfølgende og gøre dem opmærksom på omtalen her på bloggen, da jeg synes de skal vide, hvor lækre deres produkter er og hvor god service, de har ydet. En dags levering er virkelig top! Og ros kan man aldrig få for meget af.

De to første købte jeg ved Purløg & Persille. Denne hindbærfarvet sag fra Amoralia her bliver nok min yndlings-bh det næste års tid. Er den ikke pææææææn?:

Og så er den lækker blød og dejlig at have på. Strammer ingen steder og holder dog alligevel godt fast på det hele. Det samme med den hvide blonde herunder, også fra Amoralia. Tænk, at man laver ammebh’er så smukke og feminine! Mmmmmums!:

De to andre bh’er jeg købte, fandt jeg på ammebh.dk. De var lidt billigere end de to første, og man kan godt mærke forskel på lækkerhedsfaktoren. De er dog begge vildt skønne at have på og giver den helt rigtige støtte til mælkebeholderne. Virkelig lækre hverdagsbh’er til en god pris:

Hvis du klikker på billederne kommer du hen til butikkernes side med den viste bh.

5 thoughts on “Nye fine mælkekartoner

 1. Åhh jeg har købt en fra Change!

  De der uden bøjler kan jeg som normal G-skål slet ikke overskue …

  Ellers har Lace.dk også et godt udvalg til os med ikke-verdens-mindste-mælkebar…

 2. Jeg plejer heller ikke kunne bruge dem uden bøjler, men disse er altså anderledes. Måske er det snittet i dem, der gør det. Især de to første. De sidder fuldstændig som var der bøjler i, men det er der altså ikke. De er SKØNNE!
  Jeg vidste ikke Change også havde ammebh’er. Er det ikke også dem, der bytter dine ammebh’er til en rabat på nye almindelige bh’er efter du er færdig med at bruge dem? Det synes jeg, jeg kan huske noget om fra sidste gang jeg ammede 🙂

  • Tak tak…det går heldigvis rigtig fint med amningen indtil videre. Så længe hun spiser som hun gør, så skal der nok blive holdt gang i produktionen…pyyyyhhh…

 3. De er godt nok lækre! Jeg bliver næsten helt fristet på trods af, at jeg (selv med mælkeindhold) har svært ved at fylde en bh ud, og derfor egentlig har besluttet ikke at investere i én, som jeg kun kan bruge så relativt kort tid.
  Jeg er lidt splittet imellem om jeg skal skrive “Tak for tippet” eller “Fy for en fristelse”. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s