Photo shoot

I skal være klædt anstændigt på, når vi kommer med gaven.

Sådan lød beskeden i går formiddag om det besøg vi ventede til frokost. Anstændigt klædt. Javel ja. Det må være noget med at man ikke kan se ammebh’en alt for tydeligt og at mælkepletterne i det mindste er forsøgt tørret af blusen.

Skrupsakken havde om morgenen insisteret på at blive klippet, så vi lavede frisørsalon i stuen med Toy Story 3 på fjerneren og mig som salonens elitefrisør. Sikke et held!

Kl. 12 ringede det på døren og der stod halvdelen af vores gode vennepar med sin veninde. Veninden var fotograf, fik vi at vide. Og hun var med for at skyde en serie med os fire. Det var en gave. En fødselsdagsgave og en tidlig dåbsgave. Værsgo!

TAK!

FOR.DEN.FEDESTE.GAVE.EVER!

En familiefotosession i din egen stue med nøgent spædbarn og storcharmerende treåring. I kan lige få en smagsprøve på, hvad det endte med her:

Bemærk lige de røde Spidermanstrømper! Min yndlingsdetalje ved dette billede:

Hold nu kæft, hvor jeg bare knuselsker denne lille mand:

Og denne store mand:

Dette billede fik vi forærende, fordi fotografen skulle tage et billede af deres fødder sammen. Ananasen faldt i søvn på Skrupsakken rumpe og det blide lille væsen på de seje storebrorbukser var bare et kodak moment i sig selv:

Fotografen hedder Rina JeriLee Outzen og hun er fantastisk med børnene. Og så tager hun ud til folks eget hjem hver gang, således at alle føler sig trygge og man samtidig kan gøre brug af de personlige genstande man har der, så billederne bliver mere personlige og nærværende. Jeg kan klart anbefale hende til andre og du kan se mere af hendes arbejde og evt. selv komme i kontakt med hende her: Rinajo.dk

12 thoughts on “Photo shoot

  1. Fed gave at få!! Og hvor det bare et lækkert billede det sidste -ja, det er de alle, men sådan lige at falde i søvn på en lille denim-numse…!

  2. Bedsteste gave ever. Punktum.. I er bare den skønneste familie…. Anna og jeg vil meget gerne snart komme forbi Ølstykke. Forhåbentlig er hendes 5 ugers sygdomssjov snart ved at være overstået. Vi vil jo ikke tage trælse baktusser med. Men glæder mig til at se jer og dufte hende..:-)
    Kh V

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s