Velkommen til Beerpiece Tales

Så er Isacs blog genopstået som en fælles blog for alle os i Ølstykke. Det bliver jo nok mest de to hovedpersoner i toppen af bloggen, der kommer til at stå for hovedindholdet, ligesom Isac gjorde det alene før.

Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle lukke bloggen ned, nu da jeg også skriver på min egen blog, men jeg besluttede at jeg vil rigtig gerne beholde dette virtuelle familiealbum, som en privat platform for vores venner og familie – og ikke mindst os selv.

Efter vi har fået Anna har jeg flere gange været inde og bladre tilbage til arkiverne for at se, hvordan var det nu det var med Isac, da han var to uger gammel osv. Mit håb og ønske er, at jeg kommer til at skrive om Annas udvikling herinde også, såvel som jeg vil fortsætte med at skrive om Isacs liv og færden. Skriverierne og billederne her fra bloggen bliver alle gemt i en bog, som forhåbentligt bliver et minde for livet for os og vores familie.

Så bloggen fortsætter. Nu med to hovedpersoner og to bipersoner. Vi håber du hænger med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s