Når nu det er det eneste man kan…

…så skal man også roses for det.

Og Ananassen kan vokse. Og holde sit eget hovede. Rigtig flot endda. Se selv:

Arhmen, for pokker da. Hun er bare sådan et lækkert lille stykke marcipan, som jeg kunne spise i en mundfuld. Og så får man at vide, at hun slet ikke er så lille endda. Hun er vokset 4 cm siden fødslen for 3 1/2 uge siden og måler nu 60 cm. Og de fire centimeter vejer rundt regnet 1 kg, så hun nu vejer 5350 gram. Det er da meget godt gået af en der sover ca. 20 timer i døgnet.

Men det der slår mig allermest er hovedstørrelsen. Hun måler nu 38,6 cm omkring hovedet. Det er en stigning på 3,6 cm fra fødslen, men kun en halv centimeter mere end Skrupsakkens hovede var, da han blev født. Når jeg kigger på hendes hovede i dag, så bliver jeg faktisk en lille smule taknemmelig for, at hans fødsel endte i kejsersnit. 38 cm hovede er altså ikke så lidt. Skulle jeg hilse og sige! Og det er helt rart, at jeg ikke ved, hvordan det føles at føde sådan ét.

9 thoughts on “Når nu det er det eneste man kan…

    • Det var Skrupsakken også. Men Ananassen kan også godt lide at ligge på maven til forskel fra sin storebror, så det er nok hele forskellen. Tænker jeg. Han gad i hvert tilfælde ikke ligge der med snuden nede i puden. Det gør hun så heller ikke, så hun løfter den bare, hvor han skreg 🙂

    • Sorry, jeg vidste det var smitsomt, men ikke SÅ smitsomt! Kan dog ikke sige, at det gør mig noget at høre 🙂 Hvornår er det du har termin Trine?

  1. Ej hun er altså lækker. Jeg vil nu lige sige, til Isac’s forsvar, at han løftede altså selv sit hoved, da vi var i USA, 3 uger efter han blev født. Jeg husker så tydeligt hvordan du råbte: “skynd jer at komme, Isac løfter selv hovedet”. Så Isac var altså ikke spor doven ;o)
    Knus Jette

    • Det er dælme godt, at Isac har sin Mosse til at forsvare sig, når moren finder på historier om hans manglende kompetencer. Tak Jette 🙂

  2. Ih, hvor er hun dygtig. Varanen gider overhovedet ikke at løfte hovedet selv (eller jo – når han ligger på mig, er han ret dygtig, men på gulvet – næh nej!), men det er måske fordi det er kæmpestort og tilsvarende tungt, tænker jeg 😉 Til 4-ugers besøget af sunderen var hans hoved 40,5 cm i omkreds – 3,5 cm mere end ved fødslen. Og jeg kan kun sige, at det ikke var nogen udpræget fornøjelse at føde 37 cm hoved. Der var Øglens 34 trods alt noget nemmere at komme om ved 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s