Vokseværk

Vi havde besøg af Zorana, sundhedsplejersken, i dag. Vi havde på fornemmelsen, at Anna var vokset en del og det viste sig at være rigtigt.
Hun vejer nu 5350 gram og er 60 cm lang. Det er en vægtstigning på 1 kg og i længden 4 cm. siden hun blev født. Hun er nu 3 1/2 uge gammel. Hendes hovedomkreds var ligeledes udvidet med 3,6 cm og hun måler nu 38,6 omkring hovedet. Det er en halv cm mere end Isac var, da han blev født. Når jeg kigger på Annas hovede nu, så kan jeg faktisk godt forstå at Isac ikke kom ud af naturlig vej dengang.
Ellers fik vi at vide, at hun er en stærk pige, der har godt styr på sit hovede allerede. Hun har en god social kontakt med os og er god til at fokusere. Og så er hun begyndt at smile tilbage, når man smiler til hende.
Hun har fået lidt svamp i bleområdet og i munden. Det er også det man kalder trøske. Vi er så småt ved at få bugt med det, så jeg håber det forsvinder helt meget snart. Det har betydet, at hendes numse er meget rød. Vi bekæmper det med masser af frisk luft og ved at sørge for at numsen er helt tør inden vi pakker den ind i bleen igen. Og i munden skyller vi med danskvand på en stofble. Det skulle slå svampen ihjel der og det ser heldigvis ud til at virke.
Vores lille pige stortrives med andre ord. Og hun sover godt. Rigtig godt. Børn vokser, når de sover, siger man. Det tror jeg på!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s