ANIBET

Jeg faldt over en ny blog i dag, som er skrevet af illustrator Caitlin Clarkson. Hun laver nogle fede illustrationer og har netop færdiggjort sit ANIBET (et alfabet tegnet med dyr). Det er set før, anibeter, men dette er altså virkelig virkelig flot og detaljeret tegnet! Prøv lige at se:

Hvis du klikker her, kommer du ind på hendes personlige hjemmeside, hvor hvert bogstav ligger for sig som store billedfiler. Lige til at printe ud til børneværelset eller klasselokalet. Hun skriver ikke, at man ikke må printe dem, så jeg regner med, at hun har lagt dem der for at dele.

(Dear Caitlin, if you read this and disagree with my sharing, please let me know and I’ll remove both picture and link a.s.a.p.)

4 thoughts on “ANIBET

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s