Forræderen Mor

Den samme dreng, som aer den lille babypige, når hun græder, og som kysser og krammer hende hvert sekund han kan få lov til det. Ham, som bedende spørger, om han må tage strømperne af hende, så han kan se hendes søde små fusser. Og som siger til hende, at de skal være sammen altid, mens omsorgen og kærligheden til hende skinner ud af hans øjne.

Den samme dreng, han kravler også op til sin mor. Putter sig helt ind til hende og siger stille: “Du lugter af Anna, mor.”

5 thoughts on “Forræderen Mor

 1. Hyyyyyyyl hvor er det bare smukt – intet mindre…… tårerne triller stille ned – dybt rørt. Tak for alt det du deler med os ;O)

  Knus Mette (fra ND og Sofie)

  • Tusind tak Mette. Jeg smed sgu også lige selv en tåre, da han sagde det. Og sank så den kæmpe klump, der havde samlet sig i halsen og fortalte ham, at jeg elskede ham.

   Dagen efter synes han jeg lugtede af hans far. Og dagen efter igen, lugtede jeg heldigvis af mor igen…pyyyyha 🙂

 2. Huha, mand. Hej evige dårlige samvittighed. Hej skyld. Hej noia. Men også: Hej nuttethed og dejlighed!

  Hjemme hos os forslog drengen – da jeg sagde, at både faren og mig ville følge ham i vugger her til morgen – at Liv i hvert fald IKKE skulle med. “Hun være her hjemme! Farmor og farfar kan komme, hvis hun græjer og trøste hende.” Meget omsorgsfuldt – hun skal ikke være ked af det – og samtidig meget “jeg har brug for mine forældre UDEN hende”-agtigt.

  Suk.

 3. Åhrrrrrr, mand! Så sidder jeg her og vander høns, mens HDD leger putte-cirkus med Øglen, og jeg har sugemalle-Varan hængende i brysterne. Og igen ikke kan putte, fordi Varanen spiser og spiser og spiser om aftenen. De små store unger, altså… Og den /#(“)? samvittighed. Hvorfor er det, at der ikke er nogen, der har opfundet, at man kan være to steder på én gang? Så man kan dække begge ungers behov lige godt…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s