En slags lokumspoesi

I går fik jeg et stykke sammenkrøllet toiletpapir i en toiletrulle. Det var en ledetråd, fik jeg at vide. Men hvad står der?

Det er Skrupsakkens første brev. Han har længe vist interesse for bogstaver. Men har ikke selv begivet sig ud i at skrive dem af eget initiativ. Indtil i går. Og så på en ledetråd. Kan I hjælpe mig?

17 thoughts on “En slags lokumspoesi

  1. Han er jo en ung Dan Brown. 🙂

    Jeg tror det er en ledetråd, der er så svær, at det kan være hvad som helst. På den måde får han tid til at tænke lidt over hans næste træk. Samtidig viser det, at han meget tydeligt har fanget den overskyggende fortællerstrategi i Hansen-familien – “Making it up as we go along” 🙂

  2. Børnestavning er er univers i sin helt egen dimension.
    Koden er flygtig og oversættelsen skal skrives ned straks efter nedfældning af skriblerierne, ellers er der god risiko for, at budskabet er tabt for evigt. For dem der mestrer børnestavning, er nemlig selv nogle små flygtige væsner, hvis hukommelse ikke er optaget af banaliteter som, at huske det man lige har skrevet, når opmærksomheden nu er fanget af noget nyt.

    Held og lykke i skattejagten ;).

    • Præcis Synne! Har netop skrevet svaret på ledetråden og det er næsten ordret, hvad du også skriver. Han kunne dog heldigvis huske det her til morgen, og så meget forarget på mig, fordi jeg ikke kunne læse det. “Og du er endda læselærer…hmpfr mor!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s