Løsning på ledetråden

Tak for jeres gode svar. Jeg har ledt og ledt ved iPod’en, i Annas overtøj og i potten!? Da jeg spurgte ham her til morgen, hvad der egentlig stod på den ledetråd, fik jeg følgende ordrette svar:

Det første er farfars bogstav…altså E. Det næste er mors bogstav…altså A. Og så Olivers bogstav…O (Oliver er en af bedstevennerne fra børnehaven). Og så mit eget til sidst…I. Og det betyder Swiniwingwhaatchi, som at der er engelsk og betyder ‘en der spiller rock’!

Klart!

Jeg glemte et kort øjeblik at den begyndende skrivning (børnestavning) næsten altid er noget vrøvl for os der kan læse. Eller også er det netop os, der er blevet for bevidste og netop ledetråden, der giver mening.

Han sprang nemlig ud som som rockmusiker i weekenden til barnedåben. Og debuterede med bandet: “Isac and the Swing Kings”. Frisk opfundet af deres manager, hans onkel Thomas, aka Drengedukken. Swing Kings = Swiniwingwhaatchi.

For mig giver det mening anywhos.

6 thoughts on “Løsning på ledetråden

 1. ha ha – ja da selvfølgelig 🙂 det er børnlogik på højt niveau….mmmeeeeen synes måske lige du skal have lært bettemand hvordan guitaren skal vende….eller er der osse lidt børnelogik bag dette?? 🙂

  knus

 2. Kære AB
  Spændende at Skrubsakken er begyndt på sin litterære karriere. Børneskrivning er jo en rigtig god start til både læse -og skriveproces.
  Hvad kom jeres lille Ananas til at hedde? Jeg er bare nysgerrig.
  Jeg var for øvrigt på skolen i dag i anledning af tændstiksudvalgets indslag m.h.t. den forestående december. Det var rigtig hyggeligt, men alle var jo fortravlede og i løbet af et øjeblik var lærerværelset tomt, da eleverne og undervisningen kaldte.
  Super sejt orkester.
  Kærlig hilsen
  KN

  • Jamen, hun hedder såmænd Anna, Kirsten 🙂

   Ses vi til julefrokosten? Må I “gamle” egentlig komme med til den? Det må I vel gerne. Ellers så laver vi en underskriftsindsamling. jeg trænger til at gøre oprør mod et eller andet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s