Er der nogen, der har set mit dårlige humør?

Jeg burde være sur i dag. Træt og sur. Eller i det mindste bare træt og i dårligt humør. En slags moody i det mindste.

Jeg prøvede også, til at starte med, at galpe lidt på Facebook. Noget om skrig og skrål hele natten og tigerspring. Og sene nattetimer med vandringer op og ned af soveværelsesgulvet med 6,5 kilosbarn på armen. Og en mand, der er på konference heeeeele dagen og heeeeele aftenen. Og en meget tidlig morgendreng, der ikke kunne sove mere, fordi nissen havde været der med kalenderpakker. Og så var det jul. Og den første december. Og chokoladekalendere. Og honninghjertejagt i børnehaven med stearinlys tændt og 20 spændte børn i rundkreds. Og en sovende Ananas i barnevognen. Og så kunne jeg altså ikke være sur og træt mere.

For lige om lidt er hun igennem den fase, der lærer hende at gribe ud efter sin storebror, når han morgenkrammer hende. Og så kan hun kramme ham igen og vise ham, at hun er mindst lige så glad for ham, som han er for hende. Lige om lidt kan hun mere end hun kunne i går.

Og lige om lidt skal jeg til juleklippedag i børnehaven (hvilket jeg havde glemt, men blev mindet om på Facebook i mit morgengaldeindlæg) og så kan man jo heller ikke længere være sur. For juleklip er fandme hyggeligt. Det er det altså. Og Skrupsakken glæder sig afsindigt til, at hans mor og lillesøster skal sidde på de alt for små stole ved siden af ham på de gule fugles stue. Og når man sidder der, så er det altså nemmere at finde det gemte honningkagehjerte end ens dårlige humør og den altoverskyggende træthed. Det er på forunderlig vis blevet pist væk.

2 thoughts on “Er der nogen, der har set mit dårlige humør?

  1. Det er nok drillenissen som har taget dit dårlige humør!
    Man KAN da bare ikke være sur når man skal sidde på for små stole og klippe-klistre!! 🙂

  2. Jeg tror, dit dårlige humør er havnet samme sted som mit. Og er det ikke bare fedt? Gider det bliver væk længe. Lyder som ret så hyggelig dag. Og lyder i øvrigt til, at Ananassen og Varanen følges fint ad størrelsesmæssigt… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s