Anna 2 måneder

Så var det tid til besøg af Zorana, vores sundhedsplejerske, igen. Anna er i dag to måneder gammel og blev målt og vejet sidste søndag, hvor hun var 8 uger.

Denne kjole er en gave fra mine kolleger på skolen.

Hun vejer nu 6350 gram og er 64,2 cm lang. Hun er en lang pige, og ligger over kurven både i længde og vægt. Proportionelt følger hun kurven fint. Og motorisk er hun også rigtig godt med. Hun har kunne holde sit hovede flot, når hun ligger på maven, i flere uger. Hun kan godt lide at ligge på maven, hvilket jo gør det noget lettere, at lade hende ligge der i længere tid.

Isac og Anna ser Disneysjov sammen.

Zorana synes også at hun havde en rigtig godt kontakt og kunne bevare den godt og længe. Hun smilede flere gange til Zorana, da hun snakkede med hende og hun er også så småt begyndt at pludre, når vi tager en hyggestund med hende på skødet.

Hun er begyndt at slå ud efter tingene i hendes kravlegård og så småt forsøge at gribe efter dem. Hun er rigtig glad for at være i kravlegården og hygger sig højlydt deri. Griner og klukker glad for sig selv. Skøn lyd!

Anna sover rigtig godt. RIGTIG GODT! Både om dagen og om natten. Om formiddagen tager hun gerne mellem 3 og 5 timer og om eftermiddagen mellem 1 og 3 timer. Hun sover i barnevognen i sin voksipose og det er som om, at voksiposen for hende automatisk betyder søvn, for hun sover i det øjeblik hun bliver lagt deri.
Hun skal helst ligge helt gemt nede i dybet.

Jo, hun er godt nok derinde et sted.

I aftes havde vi Anna og Isac i bad sammen for første gang. Isacs gamle badekar er sådan indrettet, at de kan være der begge to. Det var en stor glæde for dem begge. Isac synes det var dejligt endelig at have nogen at bade sammen med. Og han var rigtig dygtig til at vaske hende og nusse om hende. Også selv han mente hun sparkede ham lidt. Han er så sød og omsorgsfuld over for Anna. Det er en fryd at være vidne til som forældre og jeg tænker, at vi må have gjort et eller andet rigtig i første omgang, når vi har fået sådan en dejlig dreng ud af det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s