Søvnbarnet

Ananassen er en rigtig syvsover. Eller en sovetryne, som Skrupsakken siger. Han er godt og grundigt irriteret over, at hun sover hele tiden. Og han løber rundt som en forelsket teenagedreng og jubler, når hun endelig vågner. “Læg hende på sofaen mor, læg hende her, så jeg kan snakke med hende,” bliver der beordret.

Nå, men hun sover sindssygt meget, synes jeg. Gerne en formiddagslur (hvis man kan kalde den det, når den strækker sig ind over middag) på 5 timer og så en eftermiddagslur på 2-3 timer. Det er ikke meget man ser hende på sådan en dag ud over den time til halvanden, hvor hun er vågen mellem lurene.

Aftenerne, det er så en helt anden snak. Der tager hun bare nogle små powernaps hist og her, gerne i nærheden af et bryst eller på vandring i fars arme. Husk, man slapper bedst af, når man går rundt…og rundt…og rundt…og rundt… Man skal jo følge med i alle stearinlysenes færden. Man ved aldrig hvad de kan finde på de listige flammekastere.

Så ved midnatstid putter vi igen og sover til ved 8-tiden. I nat fik jeg ordnet vasketøj kl. 0.25. Så var det ligesom væk, når vi vågnede, og Ananassen hyggede sig lidt i kravlegården, hvor hun fortalte sin hest en ting eller to om besværet ved at skyde remouladebleer ud. Jow jow…vi klager ikke. Det gør vi altså ikke.

Jeg nyder hende.

One thought on “Søvnbarnet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s