Anna 11 uger

I fredags havde jeg Anna med nede ved sundhedsplejersken. Hun holder sundhedscafe en gang hver 14. dag, hvor man kan komme og få målt og vejet sit barn og høre lidt om forskellige emner. Denne gang var det motorik, der var på programmet.

Anna vejer nu 6800 gram og er 65 cm lang.

Hun er stadig en glad og nem pige. Har let til smil og god kontakt med os andre. Den sidste uges tid har vi forsøgt at vende hendes søvnmønster lidt, så hun ikke tager helt så lange lure om dagen og i stedet for sovet noget mere om natten. Det er så småt ved at virke, så vi krydser fingre for, at vi snart får vores nattesøvn tilbage igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s