Isac 4 år

Så blev Isac fire år gammel og det skulle fejres. Han er det seneste år blevet meget stor, synes vi. En rigtig dreng, der tager ansvar, viser omsorg og elsker at være sej på alle mulige måder. Blandt andet ved at vise muskler og have tatoveringer (vestoveringer, som han selv siger).

Måske er det hans nye storebrorstatus, der har gjort sit også. Det er i hvert tilfælde gået stærkt med ham på det sidste. Ved lægeundersøgelsen målte han 108 cm og vejede 18,9 kg. Han fik sin MFR-vaccine og klarede det rigtig flot at blive stukket. Græd kun lidt.

Vi havde farmor og farfar og Jørgen, Betina og ungerne på besøg om lørdagen. Søndag kiggede Noah og Oliver forbi med deres forældre og så var børnehaven på besøg onsdagen efter.

Her pustes lysene ud på kagemanden om lørdagen.

Da børnehaven var her fik drengene fat i Christina og bandt hende med Isacs røde silkesnor.

Det er mest praktisk at have dem siddende på gulvet på denne måde, og det gik simpelthen så fint med at have dem på besøg. Det er en god gruppe af unger, der leger godt sammen.

De fik pølsehorn og bananmuffins med chokolade i og frugtfade. Alt blev spist op med stor appetit.

De Gule Fugle havde lavet et fælles billede til Isac, som nu hænger inde på hans værelse. Han blev rigtig glad for gaven og i særdeleshed for pappet, den var pakket ind i.

Her vises gaven stolt frem. Han blev lidt genert til sidst over al opmærksomheden. Og ønskede ikke at de sang for ham. De respekterede de heldigvis med det samme.

De fire lys blev alle pustet ud. Til venstre sidder Isacs bedste venner Noah og Emma, som han har fulgtes med siden vuggestuen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s