Kan du også lide at tegne huse?

Var du ligesom mig, én der først rigtig forstod matematikundervisningen, da I kom til geometri- og perspektivtegningskapitlet i matematikbogen? Jeg har brugt en hel del timer på at kigge ud af vinduet og drømme, at Ole Offor i form af en ung Poul Reichhardt kom på sin røde hest og tog mig med (ja, jeg så en del gamle danske film dengang) i mine matematiktimer, mens der blev gennemgået brøker, ligninger og statistikudregninger ved tavlen. Men da linealen pludselig skulle igang og der skulle tegnes streger, cirkler og vinkler vågnede jeg sjovt nok op. Og forstod overraskende nok også en hel masse. Og ja, jeg er en af dem, der tror på det med flere intelligenser og alt det jazz. Jeg har mærket det på egen krop, sista!

Men var du også vild med den lineal og de streger og vinkler. Så se lige her. For lige nu reklamerer jeg på Billedguiden for et gratis kursus for billedkunstlærere, som Dansk Arkitektur Center tilbyder i februar og som jeg selv har tilmeldt mig.

Men DAC tilbyder også kurset som en familieworkshop, hvor man kan komme og lære noget om arkitekturtegningen og prøve at tegne en tegning selv. Kurserne tilbydes i forbindelse med centerets udstilling Drawing by Drawing. Måske var det noget for dig?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s